Remediu hemoroizi

Termeni si conditii

Materialele publicate pe acest site au caracter pur informativ și nu se substituie consultațiilor și/sau recomandărilor medicului de specialitate sau celor ale oricărui alt personal medical calificat. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin convenții și legislația națională și internațională. Suplimentele naturale se eliberează fără prescripție medicală și nu înlocuiesc prescripțiile și tratamentele prescrise de medicul de specialitate. Rezultatele variază în funcție de factori diferiți, precum starea generală a organismului utilizatorului, gradul afecțiunii, modul de administrare și de aplicare a principiului holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratament, regim alimentar și stare mentală.

Declinare a responsabilității I

Utilizarea (prin utilizare înțelegem ”vizitarea și/sau achiziționarea de produse”) site-ului remediu-hemoroizi.ro implică acceptarea unor termeni și condiții. Pentru utilizare optimă, recomandăm lecturarea atentă a termenilor și condițiilor. Remediu-hemoroizi.ro își rezervă dreptul de a opera periodic modificări ale termenilor și condițiilor fără notificare în prealabil. Cea mai recentă versiune a acestora va fi mereu disponibilă pe site.

Avertisment

Materialele publicate pe acest site au rol pur informativ și nu înlocuiesc sfaturile și rețetele prescrise de medicul dvs. sau de orice alt personal medical calificat. Acestea nu pot fi folosite pentru a diagnostica sau trata probleme de sănătate/diverse afecțiuni sau pentru a înlocui medicația prescrisă de medicul specialist. Utilizatorii sunt obligați să citească prospectul cu atenție, iar în cazul în care există suspiciuni privind vreo boală sau afecțiune, trebuie să se adreseze medicului. Informațiile cu privire la suplimentele alimentare nu au fost avizate de Ministerul Sănătății și/sau de către alte autorități competente și nu au scopul de a trata, preveni, diagnostica sau vindeca niciun fel de afecțiune.

Declinare a responsabilității I

SC GODECO WORLD SRL se exonerează de responsabilitatea privind eventualele daune rezultate din folosirea neconformă sau contrară recomandărilor a produselor comercializate pe site-ul www.remediu-hemoroizi.ro. Site-ul www.remediu-hemoroizi.ro și materialele prezentate pe el nu reprezintă o garanție, iar informațiile conținute sunt prezentate în scop pur informativ. Utilizatorii acestui site și cei care achiziționează produsele își asumă întreaga responsabilitate.

SC GODECO WORLD SRL garantează utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site, fără să acorde însă dreptul de a descărca, modifica parțial sau total informații prezentate pe pagina noastră web, elemente de identitate vizuală sau dreptul de a exploata site-ul sau componente ale lui în scop comercial sau orice alt scop ce contravine intereselor SC GODECO WORLD SRL, fără acordul scris prealabil al acesteia.

Utilizatorii pot face comentarii, pot trimite mesaje, sugestii, recomandări, pot formula întrebări sau pot solicita informații cu condiția ca aceste comunicări să nu conțină elemente ilegale, obscene, amenințătoare, calomniatoare, elemente care să aducă atingere vieții private a altor persoane, să nu încalce drepturi de proprietate intelectuală, să nu conțină viruși, texte promoționale, scrisori în lanț, mailuri în masa sau orice altă formă de spam.

Utilizatorii care furnizează o adresă falsă de e-mail sau care transmit mesaje electronice sau alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau jurice sau în numele oricărei alte entități sunt pasibili de sancțiuni în conformitate cu legislația actuală. SC GODECO WORLD SRL își arogă drepturl de a șterge astfel de mesaje de pe website.

SC GODECO WORLD SRL își declină responsabilitatea pentru eventualele daune produse de astfel de comunicări, neputând fi obligată la plata unor eventuale despăgubiri.

Utilizatorii care trimit sau postează diferite materiale pe site-ul www.remediu-hemoroizi.ro se obligă să cedeze SC GODECO WORLD SRL, precum și afiliaților și partenerilor noștri, dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și transmisibil de a folosi, de a reproduce, de a modifica, de a adapta, de a publica, de a traduce, de a dezvolta produse derivate, de a distribui și folosi acest conținut oriunde în lume, prin orice fel de mijloc/suport pe care-l considerăm convenabil. Se prezumă că utilizatorul are toate drepturile asupra conținutului afișat sau transmis pe site, indiferent de modalitate și că nu cauzează prejudicii nici unei persoane sau entități prin folosirea acestui conținut.